nostalgi innan jag föddes"




skidooooor!

i måndags var jag i Flottsbro med Enja, Sofia, Victor & Kristina(som funka som skjuts).

hade inte åkt skidor på två år så det var riktigt roligt! fast det var i måndags som det var sådär svinkallt så vi var som istappar efteråt, haha



och damdamdadam....VI SKA ÅKA TILL SÄLEN I ÅR! SÅ F*CKING UNDERBART!
v.12 drar vi till Lindvallen och bor i mina sysslingars stuga som jag vart i när jag var liten, fantastica!


tomten är far till alla barnen




Denna svenska komedi är en film man inte får missa ! jag vet inte hur många gånger jag sett den men jag skrattar lika mycket varje gång, klockren film !

Sara bjuder in sina tre tidigare män, deras nya fruar och deras nya barn att fira julafton tillsammans med sin nye man Janne. Allt för att alla barn ska få uppleva en äkta jul tillsammans med alla sina föräldrar. Med en del sprit innanför västen råkar Janne av misstag avslöja för en av gästerna att han låtit sterilisera sig utan att berätta det för Sara, som i sin tur inget högre önskar än att få barn med Janne.

Det tar inte lång tid innan alla på festen känner till Jannes lilla anatomiska ingrepp. Alla utom Sara. Vid middagen avslöjar Sara strålande den glada nyheten: hon är gravid! Janne ska äntligen bli pappa! En stjärnspäckad komedi av Kjell Sundvall som tidigare gett oss komedier som "Lorry" och "Vi hade i alla fall tur med vädret" och thrillers som "Jägarna" och "Sista kontraktet"

måste ses!




RSS 2.0