önske kamera

har hittat en nästan perfekt kamera i nästan perfekt prisklass, visst skulle jag vilja ha en helt perfekt kamera men den kostar ca 5500kr, och jag e ju sååå rik. Kameran har 15x optisk zoom och kostar ca 2100kr vilket är något jag kanske har råd med och kan använda kameran några år.


Nikon coolPix L100





och ifall jag inte har råd såg jag denna söta kamer på expert i liljeholmen som bara kostar 1000kr. har ungefär samma funktioner som min gamla kamera men ifall den inte skulle gått sönder skulle jag fortfarande ha använt den.

samsung pl-51



dreams

inatt hade jag verkligen den bästa drömme på länge. jag drömmde att jag var i London och gick runt och kollade i affären & gick på oxford street & besökte madame tussauds & kolla på buckingham palace & besökte big ben & träffade många skådespelare, och självklart nothing hill & piccadilly circus (a) helt fantastica!

och idag ska jag kolla på........NEW MOON, det kommer bli helt underbart.


och min prao är också underbar, skit tråkigt att det bara är en vecka kvar och sen börjar skolan igen -.-


men måst dra, har viktigt för mig, Ciao


Olycksdrabbad

hej, igår såg jag den nya serien Glee på fyran, den var väldigt bra tycker jag, roligt med någon ny serie man kan följa dom andra har funnits så länge ( men man kan inte tröttna på DHW & ugly betty! )
i onsdags skadade jag mig lite. I mediateket halkade jag in i en bokhylla och gjorde illa mina ben. På väg hem efter träning cyklade jag på ett gupp i en nerförsbacke och in i en lykstolpe. Helt sjukt att jag inte gjorde illa mig mer. men nu ska jag äta lunch, ciao

ps; gud vad kallt det har blivit, det är ingen mening med att det är så kallt ifall det inte kommer någon snö.


Pato Pooh ft. Adam Tensta - Follow Me (Official Video)


RSS 2.0