Paradoifilmer

Tittade på Vampires suck på datorn nyss, fy vad den var rolig. Jag har så  fantastisk dålig humor och skrattar åt i princip allt. Älskar paradoifilmer, men om du inte har super dålig hur tycker du nog att de flesta av de här filmerna är sjukt dåliga och alldeles för överdrivna.

Vampires suck
Paradoi på twilight och new moon. Älskar twilight och så jäkla rolig paradoifilm!

Date movie
Date Movie handlar om en flicka (Julia Jones) som blir förälskad i en kille som hon inte får gifta sig med för sin far. Filmen handlar om hur hennes liv är en röra innan hon äntligen får gifta sig med sin kille. De driver med bland
annat pimp my ride, pretty woman, min bästa väns bröllop, mitt stora feta grekiska bröllop och släkten är värst.

Meet the Spartans
Den heroiske Leonidas, beväpnad med inget annat än läderkalsonger och mantel, leder en grupp på 14 spartaner för att försvara deras hemland mot de invaderande perserna vars armé inkluderar Ghost Rider, Rocky Balboa, the Transformers och en puckelryggad Paris Hilton.


Scary movie
Filmen börjar med att en vacker high school-elev mördas och sedan upptäcker en grupp missanpassade tonåringar, alla givetvis spelade av 20- till 30-åringar, att de har en mördare ibland dem. Hjältinnan Cindy Campbell och hennes gäng med korkskallar måste göra allt för att skydda sig från mordgalningen, men också från den påfrestande reportern Gail Hailstrom som inte vill lämna dem ifred.


Epic movie
Fyra föräldralösa ungdomar vinner varsin biljett till en chokladfabrik. Här hittar de en garderob som leder till det fantastiska landet Gnarnia. Detta är under lydnad under den grymma White Bitch.



Kommentarer
Postat av: Linnea :D

OMG jag älskar de dära filmerna haha!! xD Tkr dom är så jäkla roliga, dock har jag otroligt dålig humor x) Vad tkr du om dom?? :)



Gillar du dom förresten så borde du se ''Harold and Kumar escape from Guantanamo bay'' också en sån dära fånigt rolig film ;)



Ha det bäst! :D

2011-02-25 @ 13:22:00
URL: http://proudtobblonde.blogg.se/

Kommentera amateur här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Msn: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0